Godbye Louisiana, hello Mississippi and Alabama

Siden vi ga oss i fornuftig tid i går kveld våknet vi (tørste og) uthvilte. Vi pakket syklene i behagelig 28C å fant motorveien ut av New Orleans.

Etter noen få mil kom vi til Mississippi og NASA sitt visitor og testsenter.

NASA
NASA

Så vi stoppet her å ruslet rundt å så på all slags utstyr før vi fikk oss en busstur rundt i området.  Det er ett gigantisk området å bussjåføren kunne fortelle mye om alt vi fikk se.

NASA
NASA
NASA
NASA
NASA
NASA

Tilbake til syklene igjen skulle vi kunne trengt NASA sin hjelp for Terje sin KLR ville plutselig ikke starte.  Batteriet var dødt å starteren bare klikket. Så vi gjorde noen forsøk på å dytte den igang men eneste resultat var at jeg ble svett.  Så jeg startet opp BMW’en, kjørte opp bak han, strakk ut høyre fot mot hans venstre koffert å skubbet han avgårde.  Når vi hadde kommet opp i fornuftig fart slakket jeg av slik at han kunne slippe clutchen å få startet sykkelen.

Dermed startet jakten på å finne ett nytt batteri noe som ikke skulle bli så lett. På utsiden av en Wallmart demonterte vi sykkelen, tok ut batteriet for å kunne ta fysiske mål av batteriet.  Da observerte vi at det var fullstendig tomt for batterivann.

Kawasaki KLR 650
Kawasaki KLR 650
Kawasaki KLR 650
Kawasaki KLR 650
Kawasaki KLR 650
Kawasaki KLR 650

Så vi kjøpte ei flaske med vann, helte vann på batteriet å dermed var sykkelen klar for å kjøre videre. Reparasjonen kostet under 2USD å holder sikkert hele veien til Florida.  Problemet er nok at batteriet står rett bak motoren å der har det vært rimelig varmt de siste ukene. I tillegg er nok batteriet 3 år gammelt å muligens ikke fått det ettersynet det burde.

Så med såpass lange stopp ble det ikke mer enn 250km i dag. Vi slo oss til ro i Tillmans Corner som er ett par mil fra Mobile i Alabama.

Alabama State Line
Alabama State Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..