Godbye Georgia, hello Florida

Ikke alle dager er like innholdsrike.  Dette er nok en av de stille å rolige dagene. Vi kom oss av gårde ved 10-11 tiden pga en liten feil kvelden før. Vi oppdaget sent i går kveld at vi var kommer inn i en ny tidssone så plutselig hadde vi mister 1 time.

Temperaturen lå på 25C men vi så tidlig at det var mørke skyer i den retningen vi skulle kjøre så vi tok det med ro. Første stopp skulle være en frokostplass men når vi kom inn der fant vi ut at vi nøyde oss med noe å drikke. Plassen var mye bedre enn den ene plassen vi stoppet i går hvor de solgte bensin og alt annet, drev med oppdrett av kyllinger, oppdrett av gresshopper og mark i samme rom som de lagde mat men like vell valgte vi å holde oss til drikke.

Lunch ble derfor litt senere hvor Terje tok seg en salat og jeg tok en bakt potet.

wpid-dsc_0547.jpg

Vi stoppet også hos Pro-Teck Cycles for å kjøpe kjedespray.  Eieren og en av kundene ble rimelig engasjert når de hørte om vår tur så vi ble stående her en stund.

Det ble flere stopp i løpet av dagen pga at vi tok igjen regnet.

wpid-dsc_0551.jpg

Da fant vi frem stolene våre, satte oss ned og pratet litt med de som kom forbi.

Men til slutt måtte vi gi opp,  sette på oss regntøyet å satse på at det ikke ble for ille hvis vi skulle ha noen mulighet for å komme oss til Jacksonville i løpet av dagen.

wpid-dsc_0548.jpg

Vi fryktet det værste men vi klarte å komme oss forbi uten å bli truffet av det været som bildet viser må ha vært en relativt våt opplevelse.

Etter å ha kranglet oss til ett nytt rom pga dårlig wifi forbinde tok vi oss en tur ut for å spise å drikke. Å siden regnværet ikke hadde klart å gjøre oss våte begynte selvfølgelig vanningsanlegget på plenen vi gikk over på vei hjem fra restauranten å sette igang eksakt når vi gikk over plenen (vi sikkert ikke skulle gått på).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..