Godbye Colorado, hello Kansas

Vi hadde planlagt å reise fra Castle Rock Colorado relativt tidlig slik at vi kunne få unna noen miles i dag, men hver gang vi bruker vekkeklokke får Terje ett søvnproblem 🙂  Så nå blir det min vekkeklokke som evt skal brukes uten at Terje vet om det.  Men klokka 10 var vi i alle fall klar til å reise.

image

image

Eksakt hvor turen går videre må jeg komme tilbake til senere. Vi har en plan men pga at en av leserne muligens blir litt misunnelig / sur / gretten / når han finner ut hvor vi skal sparer vi informasjonen til vi kommer det. Dette er selvfølgelig bare for at denne personen ikke skal få ødelagt flere dager enn nødvendig 🙂

Colorado
Johnson City Kansas

Men det jeg kan si er at ruten går syd/øst å at vi ikke er så langt vekk. Vi hadde håpet på å være fremme i morgen men pga at temperaturen er så høy må vi stoppe ofte for å drikke vann og kjøle oss ned og nyte utsikten 🙂  Jeg er redd at noen av disse stedene muligens hadde blitt stengt hvis det Norske mattilsynet hadde dukket opp, men så lenge de kan lever kald drikke er vi fornøyd.

Kit Carson  City
Kit Carson City

Det er fortsatt varmt å i dag lå temperaturen mesteparten av dagen på 35 til 40C. Utsikten er ikke noe spesielt å skryte av, men det er like vell ett imponerende syn. Når man ser størrelsen på åkrene som strekker seg mil etter mil, enorme områder hvor kuer beiter, fjøs etter fjøs (uten vegger) som inneholder hundrevis av kuer eller slakterier hvor 1000 vis av kuer står på utsiden skjønner man hvor for vi sa enn ranch skilt med samme navn og brennmerke som vi så 2 dager tidligere.

Kansas
Kansas

Hvor mange siloer vi har sett i løpet av turen gjennom Kansas skal være usagt men hver eneste lille tettsted har en anstendig mengde siloer.

Kansas
Kansas

Å skulle man kjøre bak en av disse bilene kjenner man både lukten og man hører hvilke type dyr bilen frakter.

Kansas
Kansas

I dag valgte vi å stoppe litt sendt på ettermiddagen. Årsaken er at de 2 siste timene før solen går ned synker temperaturen litt å dermed blir kjøringen litt mer behagelig. Når vi stoppet i Liberal for å slå oss til ro ved 8 tiden var temperaturen nede i 30C.

2015-06-25-09_33_17-My-Adventures---SPOT-Adventures

En kommentar om “Godbye Colorado, hello Kansas”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..