Turen fra Østkysten til Vestkysten begynner

Reiste presis klokken 0900 fra Summerfield i dag å for de som sjekker kartet vil man se at det er ikke alltid man velger enkleste eller raskeste vei fra A til B.

2015_07_20_04_03_01_My_motorcycleadventure_2015_Pan_Am_Hyw
2015_07_20_04_03_01_My_motorcycleadventure_2015_Pan_Am_Hyw

Det kjekkeste med å være på tur er å se om man finner en vei som ser kjekk ut å så bare ta den uavhengig om den går i feil himmelretning eller ikke.

Kjørte bl.a. gjennom / deler av  Lower Suwannee National Wildlife Refuge i dag.

Lower Suwannee National Wildlife Refuge
Lower Suwannee National Wildlife Refuge

Veiene var bra, men det sto ett skilt om at ATV ikke var lovlig. Bildet under viser bare når jeg kjørte gjennom skogsområdet, men deler av veien gikk også gjennom sumpområder og dette var muligens årsaken til at ATV ikke var lov. I en bil sitter man beskyttet men på en ATV kan f.eks. en alligator eller andre insekter fort bli litt innpåslitne hvis de ligger å hviler i veien 🙂 Jeg vet ikke om dette var årsaken, men tanken slo meg når jeg kjørte der siden jeg egentlig heller ville møtt en alligator på en ATV enn en mc.

Lower Suwannee National Wildlife Refuge
Lower Suwannee National Wildlife Refuge

Det ble i alle fall en flott dag i nydelig vær selv om det ble litt regn utpå ettermiddagen. Jeg har god tid så når jeg ser en regnbyge foran meg stopper jeg å venter en times tid før jeg kjører videre. Når det regner her har det en tendens til å være meget lokalt å bare vare en kort periode. Til gjengjeld kan det komme ganske mye regn i løpet av kort tid.

Lower Suwannee National Wildlife Refuge
Lower Suwannee National Wildlife Refuge

Etter å ha vært helt ute ved Mexicogolfen / Gulf of Mexico / Golfo deMexico 🙂 ved Fish CreeK endte jeg til slutt opp i Perry som ligger i Taylor County i Florida. F.o.m. i morgen vil de neste dagene / ukene reisen gå vestover til jeg kommer helt til vestkysten av  California.

2015-07-20-09_31_01-My-Adventures---SPOT-Adventures

Vil i samme slengen nevne noen ord om trafikken her på bloggen min. Bildet under viser trafikken på bloggen inndelt i uker. Som man ser økte trafikken mye f.o.m. den uken jeg landet i Canada. Vi snakker om ca 14.000 treff i løpet av turen og dette synes jeg er veldig koselig. Selv om bloggen blir min private dagbok pluss en plass for familien å følge med er det tydelig at også andre synes det er kjekt å følge med. Jeg tar det som ett koplemang og håper/tror det er pga at noen unner meg turen.

2015_07_20_04_52_00_Min_statistikk_WordPress
2015_07_20_04_52_00_Min_statistikk_WordPress

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..