Dag 31 i Mexico. Teotihuacán – Poza Rica

Ikke så mye å fortelle om selve kjøreturen foruten det som fremkommer av videoen som kommer senere. Nettet er ikke verdens raskeste 🙂

Kort oppsummert gikk turen stort sett i nedoverbakke i dag. Dvs. at jeg var helt nede i ca. 150 m.o.h. å det har jeg ikke vært siden dagen etter at jeg tok fergen fra Baha inn til fastlandet.

Dagens tur gikk meste parten av tiden gjennom grønne frodige områder, med masse svingene flotte mc veier.

Teotihuacán - Poza Rica
Teotihuacán – Poza Rica

Søndager er som nevnt tidligere en stor handledag her i Mexico ser det ut til, å der de ikke har shopping senter bruker de markedene til å handle inn.

Teotihuacán - Poza Rica
Teotihuacán – Poza Rica

Trafikken har vært stille og rolig meste parten av tiden, men tidvis må man selvfølgelig gjennom noen tettsteder hvor det er litt mer trafikk. På andre siden av dette lyskrysset er det 2 filer å uansett hvor mange biler man har i bredden før lyskrysset ordner det seg alltid 🙂

Teotihuacán - Poza Rica
Teotihuacán – Poza Rica

På en bensin stasjon hvor jeg tok en liten pause møtte jeg på denne gjengen.

Teotihuacán - Poza Rica
Teotihuacán – Poza Rica

De var fra Mexico City og var uten på en liten søndagstur. En av de jeg snakket med hadde bl.a. vært i Norge i 1 mnd., Flott gjeng med mange flotte sykler.

Teotihuacán - Poza Rica
Teotihuacán – Poza Rica
Teotihuacán - Poza Rica
Teotihuacán – Poza Rica

Hotellet jeg endte på i dagvar det de kaller ett ‘Auto Hotel’. Det vil si at du får egen garasje å parkere kjøretøyet ditt rett under leiligheten/rommet man leier. Rommene kan leies for 3 timer (170 pesos), 6 timer (200 pesos) eller hele natten (370 pesos).

Rommene er flotte, dush og wc kjempe flott og rent, å for en som har tenkt å bli her hele natten er det litt gøy å følge med på ‘trafikken’. Men en gang man kjører inn i dette området går en alarm som varsler de som jobber her. Da løper en kar ut å henviser bilen som kommer inn i en av garasjene. Om kvelden/natta har den ansette en lykt slik at sjåføren lett skal se den ansatte som da peker med lommelykten inn i den garasjen hvor han ønsker gjesten skal parkere. Med en gang bilen er inne i garasjen lukker den ansatte inngangsparti’et slik at ingen kan se bilen eller hvem som går ut av bilen. Den ansatte venter på utsiden til en av de to i bilen kommer med penger. Diskresjon er meget viktig på slike steder.

Ingen er ute å rusler i dette hotell området bortsett fra meg 🙂 Hotellet har 31 garasjer å når jeg var ute i ste så jeg at 10 av garasjene var lukket, men det var nødvendigvis ikke de samme garasjene som var lukket når jeg kom.

Seng, speil på vegger etc har fått fokus på rommet, men Internett er det dårlig med og det samme er det med stikkontakter. Det finnes en stikkontakt på badet og det er eneste lade mulighet. Det er ikke så mange tv kanaler men jeg har funnet en kanal som sender Amerikanske filmer som ikke er dubbet. I tillegg finnes det en masse kanaler som viser hvordan ‘bien og blomsten’ fungerer. Noen ganger er det mange bier og bare en blomst, og på andre kanaler er det bare en blomst som later som det er en bie der 🙂

Poza Rica
Poza Rica

Garasje 31 er reservert til laken. Der er det en stor haug med skitne laken (dagens forbruk), å klar på en vogn ligger de nye rene laken klar til å bli brukt i tre timer.

Men fra spøk til revolver. Alle forstår hvilke steder vi snakker om, og jeg har overnattet på x antall slike steder å er ikke redd for å anbefale andre å gjøre det samme. Slike steder er det jeg vil si de tryggeste stedene. Her er det folk som passer på 24 timer i døgnet, det er rene senger og prisen er bra.

En kommentar om “Dag 31 i Mexico. Teotihuacán – Poza Rica”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..