Dag 18 i Mexico Fra ??? til Ciudad Obregon

2015-08-25-14_57_16-My-Adventures---My-Adventures

Jeg hadde tenkt å ta en dusj før jeg reiste videre, men å dusje med ett dusjhode med x antall ledninger som bare er isolert med litt tape fristet ikke. Så det ble en vask med såpe og klut før jeg gikk å la meg og en ny runde neste morgen. Hvordan dette dusjhode fungerer vet ikke jeg, men jeg regner med at vannet renner gjennom dusjhode og varmes opp før det renner ut av det. Sikkert en god patent 🙂

Hotel Victoria Mexico
Hotel Victoria Mexico

Neste morgen måtte jeg ta en bestemmelse for hvilken retning jeg skulle kjøre. 220 km videre på disse veiene som jeg ikke viste i hvilken forfatting befant seg i, eller kjøre tilbake. Hadde jeg bare vist at veien var kjørbar kunne jeg muligens levd med at jeg kjørte alene på disse veiene. Så egentlig er jeg litt sint på meg selv som valgte enkleste løsning. Nemlig å snu å kjøre samme vei tilbake. Men men, man må lære seg å stole på magefølelsen, og denne gangen sa magefølelsen at jeg skulle snu.

Men å kjøre samme vei tilbake betydde ikke en enkel dag i sadlen. Det hadde regnet i løpet av natten, så de stedene det i går var hardpakket jord ville det i dag være sørpe. Regnet kunne også ha ødelagt veiene enda mer, men jeg gamblet på at dette like vell var en enklere / tryggere løsning.

På videoen under kjører jeg ned bakken fra hotellet og gjennom sentrum av «byen» 🙂

Både på denne videoen og de andre videoene synes man muligens at jeg kjører pysete, men jeg har som mål å komme frem med både helsen og sykkelen i behold. Veiene er faktisk værre enn det ser ut på videoen, og jeg er ingen ekspert på slike veier (eller andre veier for den saks skyld). Samtlige videoer handler om kjøring på disse veiene så de har sikkert ikke interesse for andre enn meg, men siden det er min blogg kan jeg jo laste opp så mange jeg vil (har veldig bra Internett i kveld hehe)

Men selv om veiene var utfordrene (for meg) måtte jeg like vell stoppe noen steder å ta noen bilder. Uten avstikkeren på disse veiene ville jeg ikke fått denne utsikten.

BMW F800GS in Mexico
BMW F800GS in Mexico
Mexico
Mexico
Mexico
Mexico

Jeg befinner meg oppe i 1500 meters høyde så noen av skyene kan man nesten ta på. Når jeg er ferdig med nedstigningen er jeg nede i 50 m.o.h.

Mexico
Mexico

Må må jo ta noen pauser også 🙂

Mexico
Mexico

Jeg kom meg til slutt ned i lavlandet igjen, og kjørte videre til Ciudad Obregon hvor jeg fant meg en overnatting med meget bra Internett. Dusjen hadde kaldt og enda kaldere vann, men dusje måtte jeg å i morgen blir det rene sokker og ny t-skorte 🙂

2 kommentarer om “Dag 18 i Mexico Fra ??? til Ciudad Obregon”

  1. Jarle I am surprised you have not seen more showers like this kind. The further South you go the more you will see. This is very common way of heating the water. ALWAYS wear rubber flip flops into the shower when using these heaters. 🙂 I think your videos are awesome. Thanks for sharing.

  2. Jarle I am surprised you have not seen more showers like this kind. The further South you go the more you will see. This is very common way of heating the water. ALWAYS wear rubber flip flops into the shower when using these heaters. 🙂 I think your videos are awesome. Thanks for sharing.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..