Dag 11 i Canada dag 1 i US (lower 48). Canada til USA

Sjekket ut av hotellet i Hope klokken 10 å tok en frokost før vi begynte på de siste milene sydover mot grensen til USA. Frokostplassen i dag hadde tydeligvis ugler som hovedstasjon.

image

image

Vi tok noen fine småveier videre sydover mot grensen til USA å sto på grenseovergangen ca 1330. Jeg hadde mistet John ett par km før grensen men i køen for å komme inn så jeg han der fremme.

image

John kom seg greit gjennom, å det gikk relativt greit for meg også men jeg måtte selvfølgelig svare på x antall spørsmål etter å ha blitt vinket til side og tatt med inn i en bygning. Spørsmålene gikk ut på hva jeg jobber med, hvordan jeg fraktet sykkelen til Anchorage, hva det hadde kostet meg, hvorfor jeg var på tur etc. Regner med at spørsmålene er en miks av nysgjerrighet og en sjekk om historien jeg leverer er sann.

John ventet på meg på grensen å sammen tok vi en pause her i Sumas. John slår i hjel litt tid med sjakk mens jeg tar en Heineken.

image

image

20150603 (9)

Etterpå fortsatt vi litt til sydover på noen småveier før vi begynte å lete etter ett sted å handle mat og finne et sted å  slå opp telt.  Mens vi slo opp teltene fikk vi besøk av en annen biker som kjørte KLR å var på vei fra Kentucky til Alaska.  Han hadde vært på veien i litt over 1 mnd å skulle fortsette med å reise rundt i 3 mnd til.  John og jeg inviterte på øl og middag  (lapskaus) så dermed ble mat  erfaringer, tips og noen historier servert. Kjekt å treffe andre likesinnede.

20150604 (1)

20150604 (3)

Fikk besøk av en bjørn rett før jeg skulle legge meg men denne gangen var det bare en vaskebjørn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..