Dag 8 og 9 i Belize. Big Falls Lodge – Belmopan Belize

2015-09-28-15_39_05-My-Adventures---My-Adventures

Dag 8 i Belize ble brukt til å gjøre ingen ting. Dvs. lese, sove, se en film, spise og drikke.

Dag 9 ble brukt til å kjøre nordover igjen fra Big Falls Lodge til Belmopan som er Belize sin hovedstad. Belize City var tidligere hovedstaden i Belize men etter en orkan på 60 tallet bestemte de seg for å flytte hovedstaden til Belmopan.

Det er ikke så mye å si om dagen. Kjørte samme veien som når jeg kjørte sydover, så det eneste uforutsette som skjedde i dag var at jeg måtte ta en pause i 1 1/2 time pga regnvær. Det var fortsatt noen dråper i lufta når jeg kjørte videre, men det begynte aldri å regne skikkelig der jeg var så jeg kom tørr frem til Belmopan.

Jeg filmet litt så for de som er interesert å se hvordan det er langs veien kan jo titte litt på den. De 5 første sekundene er fra regnværet 2 kvelder tidligere. Ikke så mye å se, men man hører i alle fall litt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..