Dag 10 i Belize. Turist i Belmopan

Ikke mye som har skjedd i dag. Har avtalt å treffe John i Tikal på onsdag så siden jeg fortsatt hadde litt Belize dollar tenkte jeg at jeg like godt kunne slå ihjel en ekstra dag her. Så jeg fant frem verktøy å tok meg en liten sjakk av sykkelen. Sykkelen vobblet litt på vei nordover fra Big Falls Lodge selv om jeg hadde pakket litt om, så jeg stoppet i går for å sjekke om det kunne være slakk i styrelageret. Trykket inn frambremsen å trykket ned framdemperen å da kunne jeg kjenne litt slakk. Så i dag ettertrekte jeg styrelageret, tok en liten kjøretur, men siden all bagasjen ikke var på sykkelen får generalprøven bli i morgen.

Om ettermiddagen / kvelden begynte det som vanlig å regne og tordne. Tok meg en liten tur ut for å se at sykkelen var tørr og trygg.