Dag 8 i Peru. En liten video fra distansen Paramonga – Lima

Dagen i dag var en liten transport etappe fra Paramonga ned til Lima så det ble ikke tatt noen bilder. Nina har hatt en stor drøm i mange år om å besøke Rio De Janeiro så nå som det dukket opp en nesten gratis flybillett hoppet vi på denne muligheten. Opprinnelig plan var å avslutte reisen med en fly tur til Rio De Janeiro men siden vi tar turen nå, dropper vi dette senere.

Endringene i planene gjorde selvfølgelig at det ble noen praktisk utfordringer. F.eks. hvor gjør vi av sykkelen og bagasjen i den perioden vi ikke er her? Løsningen var enkel. Jeg leverte sykkelen inn til BMW her i Lima hvor jeg ba de ta en sjekk av sykkelen. De var selvfølgelig meget velvillig til å hjelpe oss, så vi pakket om all bagasjen i løpet av noen minutter og lot all bagasje vi ikke trengte pluss hjelmer og kjøreutstyr i ett skap hos de. Alt dette henter vi når sykkelen skal hentes.

I tillegg stilte de med gratis sjåfør som kjørte oss ut til Miraflores området av Lima som er ett turist området som ligger relativt nærme flyplassen. Sjåføren ville også hente oss gratis når vi skal tilbake å hente sykkelen. Gratis vil sikkert si at de har bakt det inn i prisen på servicen på sykkelen 🙂

Avreise til Rio De Janeiro blir i morgen kveld den 16. desember.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..