Dag 8 i Argentina. Ushuaia – Rio Gallegos i sterk vind

«Tatt av vinden» er det vell en film som heter. I dag ble det i alle fall en dag med sterk vind her i Patagonia. Tenk deg følelsen av sterk sidevind fra venstre. Du ligger skrått i lufta og kjører i 100 km/t. Så møter du en lastebil som også kommer i 100 km/t. Lastebilen skyver vinden foran seg så du får ett enda sterkere trykk enn den vinden du allerede kjemper mot. Så er det 18 meter hvor det er mer eller mindre vindstille før vinden slår til for full kraft pluss turbolensen fra lastebilen som nettopp har passert.

Mange tror nok at en slik mc tur er en fantastisk reise gjennom flott landskap fra a til å, men for å komme seg fra ett flott sted til ett annet flott sted hender det at det er ett slit. Denne dagen er ett eksempel på det. For å gjøre historien om en en lang, slitsom, tildels våt, tildels kald dag kort laster jeg opp en liten video på noen få minutter.

Nå er jeg trøtt og sliten. På tide med litt søvn.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..