Dag 7 i Nicaragua. Turist i San Juan del Sur

Piping without welding sa de i det selskapet jeg jobbet tidligere. Så for å «slå» fast at dette kan de andre steder i verden også tok jeg denne videoen i dag 🙂

Ellers er det ikke så mye å melde. Har vært turist, slappet av, ruslet rundt i gatene og snakket med folk. San Juan del Sur er en by hvor mange turister reiser til, så når man rusler rundt eller setter seg ned på en sjappe møter man folk fra hele verden, å i går traff jeg t.o.m. ett par fra Sverige. Backpakkere og andre som reiser enten sydover eller nordover har nesten alltid San Juan del Sur som stoppested for en eller flere dager. Snakket også med noen Amerikanere som hadde flydd ned her, vært her i ett par uker å som så skulle hjem igjen. Alle er de enige om at plassen er en grei plass hvor man føler seg trygg.

Kan jo være at den 25m høye Jesus statuen som skuer ned på byen også etter at mørket har lagt seg over byen har en beroligende virkning 🙂

Christ of Mercy Statue, San Juan del Sur
Christ of Mercy Statue, San Juan del Sur

Ellers så har jeg fått laget kjørerute for de neste dagene. Planen er å kjøre til Costa Rica i morgen (lørdag). Mulig det blir en litt hektisk dag på grensen siden det er lørdag, men jeg har god tid så det skal nok gå greit. Brukte også litt tid på å sjekke hoteller i nærheten av flyplassen hvor jeg skal hente Nina. Hoteller i Costa Rica er relativt kostbare (i forhold til hva jeg er vant med) så etter litt leting fant jeg ett B&B hotell til en fornuftig pris som bare lå 3km på siden av rullebanen. Dermed slipper vi muligens den verst flystøyen slik at Nina får sove litt mens jeg forsøker å finne ett postkontor for å sende hjem litt bagasje.

2 kommentarer om “Dag 7 i Nicaragua. Turist i San Juan del Sur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..