Da ble det jul i Norge :-)

Det har vært litt lite med oppdateringer de siste dagene og det har en naturlig forklaring. Når vi var i høyder på over 3500 m.o.h. sliter Nina med pusten og siden flere fjellpass gjenstår har Nina foreslått å reise hjem til Norge slik at jeg kan kjøre mer av det opprinnelig planlagte turen. Vi diskuterte derfor litt om ho skulle reise hjem før eller etter jul og ble da enige om at vi skulle reise hjem begge 2 for å overaske familien.

En av Nina sine store drømmer var å besøke Rio de Janeiro så vi bestemte oss for å fly fra Lima til Rio de Janeiro og så videre til Norge via Paris. Fremme i Norge hentet vi bilen på Mogreina, kjørte til Sandefjord for å hente Zulu og så over Hardangervidda til Bergen. Vi var fremme i Bergen ved 8-9 tiden lille julaften.

Hardangervidda
Hardangervidda

På julaften dukket vi opp hos svigerforeldrene til Natalie for å gi Annabelle en gave og for å overaske Erik og Natalie. Det ble ett hyggelig gjensyn,

Julenissene kom til Annabelle
Julenissene kom til Annabelle

 

Etter å ha besøkt Erik, Natalie og Annabell reiste vi videre for å overaske Anja og Simon som hadde besøk av Lene, Aud og Per. Vi hoppet over gjerdet, banket på stue vinduet og satte opp denne plakaten foran ansiktene så de ikke skulle se oss. Til å begynne med ville de jage oss vekk, men til slutt gjenkjente de igjen stemmen min og vi ble bedt inn og fikk tidenes flotte julefeiring.

Reisen til julestjernen
Reisen til julestjernen
Julenissen kom overraskende i år :-)
Julenissen kom overraskende i år 🙂

 

Så til dere som lurer på fortsettelsen av mc turen kan jeg avsløre at den vil fortsette 🙂  I begynnelsen av Januar reiser jeg tilbake til Lima og fortsetter reisen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..