Dag 6 i Colombia. Fra Valdivia til Medellin

KLIKK PÅ KARTET FOR DETALJERT KART

2015-11-21-18_02_32-Pan-American-Highway---Internet-Explorer

Vi våknet relativt tidlig, pakket syklen og reiste videre ved 8 tiden. Dan og Krista var klar før oss så de hadde allerede reist men vi traff de igjen da vi stoppet for å spise frokost. Veiene var like flotte i dag som de var i går. Dvs. bakker og svinger, fortsatt litt kaotisk kjøring, men likevel roligere enn i går. Sykkelen oppførte seg også eksemplarisk. Hvis jeg ikke husker feil var vi oppe i 2700-2800 m.o.h. før nedstigningen til Medellin som ligger ca 1500 m.o.h.

Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia

Godt med litt dra hjelp opp bakkene 🙂

Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia
Fra Valdivia til Medellin, Colombia

Rett på utsiden av Medellin tok vi farvel med Dan og Krista. Nina og jeg hadde planer om å stoppe her i Medellin for bl.a. Bytte dekk på sykkelen, men Dan og Krista skulle kjøre videre. I en kø hvor Nina og jeg line splittet (tror Nina var litt bekymret) tok vi igjen Dan og Krista som holdt seg i køen. Dette var siste gang vi så de for denne gang. Håper på å treffe de igjen senere på turen.

Vi ville bo down town og her var det ikke flush med hoteller å velge i, men vi fikk omsider ett hotell til 150kr og en safe parkering av sykkelen 200m vekk. Her fikk jeg også tatt en skikkelig vask av sykkelen som var blitt skikkelig møkkete etter at vi kjørte på land i Cartagena.

Ettermiddagen og kvelden ble brukt til å vandre gatelangs. For å være litt forsiktige hadde vi lagt igjen kamera og telefon på rommet, men i morgen må vi ta sjansen på å ta dette med oss ut om kvelden for å ta bilde av de vakre bygningene i kveldslyset.

Medellin, Colombia
Medellin, Colombia

Medellin var for noen år siden regnet som en av de farligste byene i verden, men vold og kriminalitet har falt dramatisk og regnes i dag som en helt grei by å være turist i. Man skal selvfølgelig være litt forsiktig men hvis man følger normale regler tror jeg man er like trygg her som i andre storbyer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..