Dag 5 i Costa Rica. Turist i San Jose.

Flyet skulle lande klokken 0535, så klokken 0430 ringte vekkeklokken. Sykkelen sto parkert ett kvartal vekk, å det var bare ca 3 km til flyplassen så jeg var fremme før flyet landet. Her i San Jose kan man ikke gå inn å vente på passasjerene så dermed var det bare å stille seg opp ute å vente. Selv om klokka bare var 0530 var temperaturen på i overkant av 20C så å vente utendørs var helt greit.

Etter at Nina hadde fått seg en times søvn for å hente seg litt inn etter 18 timer på reise tok vi oss en spasertur rundt i nærområdet. Tok oss en lunch, tittet litt på kirken her ved hotellet, å oppdaterte hverandre på hva som hadde skjedd det siste 1/2 året hvor vi ikke har sett hverandre.

Etter en siesta tok vi oss en tur ut for å få oss noe kveldsmat. Det var dårlig med resturanter i området så vi endte opp på Pizza Hut.

 

Kvelden gikk med på å pakke om bagasjen. Fokus på de tyngste tingene i bunn av koffertene for å få så lavt tyngdepunkt som mulig, lik vekt på hver side av sykkelen, ting som naturlig hører sammen bør ligge sammen, ting som brukes daglig må ligge lett tilgjengelig etc. Heldigvis ligger nå all Nina sin bagasje i en veske på venstre side av sykkelen. Dermed er det enkelt for henne å vite hvor hennes ting er.

2 kommentarer om “Dag 5 i Costa Rica. Turist i San Jose.”

  1. Hei ! Så søte dere er 🙂 Mona spør om om brunosten er bedre en «fredagsvaffel» og Nugatti…..?
    Hilsen Ivar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..