Dag 3 i Belize. Fortsatt feiring av Belize sin 34. nasjonaldag

2015-09-22-16_41_48-My-Adventures---My-Adventures

Dagen i dag begynte med en parade klokken 10. Denne paraden ville muligens vært det vil kalte borgertoget hjemme i Norge, Dvs. at her var alle foreningene med. Ungdomsgrupper av forskjellige slag, noe som muligens var speideren, korps og skoler (tror jeg). Corozal er bare en liten plass med ca. 10.000 innbyggere så jeg er imponert over både gårdagens parade og paraden i dag. Ikke bare var det mange som deltok i selve paraden, men i tillegg var det folk langs hele ruten paraden marsjerte ( i alle fall det jeg kunne se).

Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015

I går var det masse kjøretøy hvor folk sto å kastet godterier og gaver ut til de som sto langs veien, men i dag var det ikke slik. I dag var det barna som var i fokus, men jeg savnet litt av gleden, hurra ropene å slikt som jeg forbinder med 17. feiringen hjemme i Norge.

Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015

Men det er mulig regnværet la en demper på stemningen. Når paraden passerte meg var det bare lett regnvær, men når de siste hadde passert begynte det å regne så jeg gikk kjapt tilbake til hotellet. De som gikk i paraden derimot, hadde fortsatt langt igjen og var sikkert våt til skinnet før de kom frem.

Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015

Så får vi se om feiringen i kveld blir like heftig som det kan se ut til at gårsdagen ble 🙂

Carnival Parade Corozal Belize 2015
Carnival Parade Corozal Belize 2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..