Dag 25 i Peru. Abancay – Cusco – Ollantaytambo

Når jeg sto opp i morges var de andre klar til å reise også. Så siden vi begge skulle i samme retning fant vi ut at vi skulle kjøre sammen. Det hadde regnet litt i natt så temperaturen var bare på ca 15C så jeg satte på meg regnjakken for sikker hets skyld. Skyene lå desuten relativt lavt så muligheten til regn var stor.

Abancay Peru
Abancay Peru

 

Dagens etappe skulle være ca 200 km så vi tok det med ro og hadde ett par stopp under veis.

Abancay - Cusco - Ollantaytambo, Peru
Abancay – Cusco – Ollantaytambo, Peru

 

Når vi kom frem til Cusco begynte det å regne. Vi kjørte litt rundt på måfå, fant oss en cafe og hadde oss litt varmt å spise og drikke.

Vi fant ut at vi ville ut av Cusco igjen og bestemte oss for å reise videre til Ollantaytambo. Herfra kan vi ta toget videre til Santa Teresa og så videre med buss opp til Machu Picchu.

Så etter å ha kjøpt tog billettene og inngangsbilletten til Machu Picchu kjørte vi ut av Cusco igjen. Vi klarte å miste kontakten med hverandre på vei ut av byen så jeg fulgte ruten på gps’en mens de andre valgte en annen vei. Det gjorde de sikkert lurt i for veien jeg valgte å kjøre vare i heller dårlig forfatning 🙂

Vell fremme i Ollantaytambo stoppet jeg på torget for å se om de andre dukket opp. Det gjorde de ikke så etter litt mat og drikke bestemte jeg meg for å kjøre ned til tog stasjonen for å forsikre meg om hvor den var før jeg fant meg ett hotell. På vei ned til tog stasjonen dukket de plutselig opp så dermed booket jeg meg inn på samme hotell som de.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..