Dag 2 i Panama. David – Penonome

Dagen i dag skulle være en ren transport etappe. I praksis vil det si at vi får ikke sett så mye mer av Panama enn det vi gjør fra sykkelen. Vi må være fremme i Panama City innen kvelden den 10. november. Den 11. november om morgenen kjører vi videre til stedet hvor sykkelen skal lastes ombord i båten og den 12. seiler vi mot Colombia.

 

Dagen besto stort sett av å kjøre på veier hvor det hele tiden pågikk veiarbeid. De første 10 milene gikk det derfor relativt tregt, men etter hver ble veiene bedre og man kunne holde litt høyere hastighet.

 

David - Penonome, Panama
David – Penonome, Panama

 

Mens vi sto og ventet på å skulle få kjøre videre dukket det opp en sykkel bak oss. Det ser ut til å være en BMW F800GS (som min) men jeg fikk ikke snakket med de. Vet derfor ikke hvor de kommer fra eller hvor de er på vei. Jeg tror jeg så de på grensen til Panama i går også, men de gjorde samme feilen som oss og måtte derfor rygge ut av Panama området og kjøre tilbake til grensepassering området i Costa Rica. Innen de var ferdig der var vi kjørt videre. Vi så de passerte cafe’en men det var det siste vi så til de den dagen.

David - Penonome, Panama
David – Penonome, Panama

 

 

Temperaturen i dag lå på 30 – 33C så det ble ett par stopp for å drikke å kjøre seg ned.

David - Penonome, Panama
David – Penonome, Panama
David - Penonome, Panama
David – Penonome, Panama

 

Og Nina som savner Zulu måtte selvfølgelig ta noen bilder av hundene i sjappa hvor vi hadde en pause.

David - Penonome, Panama
David – Penonome, Panama

 

Så veldig mye mer enn det er det ikke å si om dagen i dag. Vell fremme Penonome ble det en dusj og vask av klær i vasken på badet før vi gikk ut for å spise. Nå er det snart filmaften. Red2 står på menyen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..