Dag 2 i Guatemala. Tikal – Isla De Flores

John dukket opp som avtalt i Tikal Nasjonapark og samen leide vi en guide som viste oss rundt i området. Temple of the Grand Jaguar og Temple of the Masks er muligens de mest kjente, men området er stort å har mye å by på.  Som vanlig får vi forklaringer om Maya kalendere, hvordan de levde i dette området etc., og som vanlig ble det en lite diskusjon om hvorfor alle disse samfunnene kolapset og hvorden de kunne klare å kutte disse steinene så firkantede / rektangulære uten skikkelig verktøy. Teorien med at Maya’ene handlet med folk fra Asia som hadde stål ville selvfølgelig ikke tur guiden høre om 🙂

Tikal har også blitt brukt til å spille inn en sene i Star Wars. Vi ble i parken til ved 4-5 tiden før vi kjørte videre.

Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala
Tikal Guatemala

Etter å ha sjekket ett par steder i Flores endte vi opp med å få ett rom til ca. 90 Norske kroner pr. person. Flores er tydeligvis en plass hvor mange backpackers reiser til. Vi var ute en tur på kvelden for å få oss litt mat og drikke og møtte folk fra alle verdens steder. Stemningen var bra, Margaritaen var god og noen timer etter av vi var kommet tilbake til rommet satte det igang med litt regn igjen.

En kommentar om “Dag 2 i Guatemala. Tikal – Isla De Flores”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..