Dag 14 i Chile. Puerto Varas – Chaiten

Med en video på nesten 12 minutter er det ikke nødvendig å skrive så mye, men jeg kan jo nevne at jeg egentlig hadde tenkt å slå meg til ro når jeg kom til ferge nr 2 siden det begynte å regne litt. Dvs. det var i alle fall dråper i luften, men siden fergen skulle gå rett etter at jeg kjørte ned på kaien for å sjekke ut forholdene fant jeg ut at jeg like gjerne kunne sitte ombord på fergen hvis det skulle begynne å regne i stede for å sitte på ett hotell rom.

Som videoen viser ble det vanskelig å finne overnatting men en gjeng fra UK lot meg få overnatte på gulvet i hytta de hadde leid. De var alle sammen på veien med tråsykler og mente at de syklet den eneste riktige veien, nemlig nordover. Dermed sykler de i motvind hele veien og dessuten i oppover bakke. Dette var i alle fall påstanden men jeg er uansett like imponert hvilken vei de skulle finne på å sykle.

 

Ellers var det en stille og rolig dag i flotte naturomgivelser.

Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile

 

Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile
Carreter Austral, Chile

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..