Dag 13 i Guatemala. Cobán – Antigua

Dagen startet med tunge skyer, temperatur på 20 grader som etter hvert sank til 17 når det begynte så smått å regne litt. Vurderte flere ganger å stoppe for å sette på meg meg regntøyet men det begynte aldri å regne skikkelig å siden jeg har puttet regntøyet ned i en av baggene gadd jeg ikke stoppe for å sette det på. Godt var det for plutselig lettet været, solen om frem, veiene var 100% tørre igjen å farten kunne settes opp.

Siden det var søndag å vi begynte å nærme oss Guatemala City var det tydelig at mc folk fra Guatemala City hadde tatt seg en helgetur eller i alle fall en søndagstur. Vi møtte minst 3 gjenger på 5 – 10 sykler å det ser ut til BMW er populært her nede. En gjeng på 7-8 sykler tok oss igjen å vi slapp dem pent forbi, men siden veiene var flotte svingete mc veier, klarte jeg ikke holde meg. Den neste timen hang jeg meg på denne gjengen å vi hadde en flott tur videre sydover mot Guatemala City sammen i ett rimelig bra tempo. Til slutt stoppet jeg, fant frem stolen å ventet på at John skulle dukke opp.

John sin KLR har fått en del juling i løpet av de sist 6 mnd’ene å etter en stopp i dag bestemte vi oss egentlig for å stoppe i Guatemala City for å se etter en Kawasaki dealer, men når vi kom inn til byen ente det med at vi lie vell kjørte videre. Så vi får ta en stopp en av de neste dagene å sjekke litt nærmere hva som skjer med John sin sykkel.

Rett før vi kom frem til Antigua begynte også min sykkel å tulle seg. Den oppførte seg på samme måte som den gjorde i varmen oppe i Arizona – California området. Gjennom Guatemala City hadde det vært litt kø kjøring og temperaturen hadde i løpet av dagen steget til 33-34 grader igjen så om det var bensin pumpen som ble overopphetet igjen, dårlig bensin eller noe annet får vi vell aldri svar på. Ingen feilmeldinger på dashbordet, sykkelen starter og går som den skal igjen så vi får vell bare leve med det. Det er tross alt 2 1/2 mnd siden sist det skjedde.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..