Dag 12 i Guatemala. Semuc Champey – Cobán

2015-10-11-19_09_16-My-Adventures---My-Adventures

Det kom noen regndråper på morgenkvisten så vi reiste ikke videre fra Semuc Champey før ved 10 tiden. Dette var også pga at det foregår litt aktivitet i dette området ved 10 tiden så bilene som fungerer som busser kommer hit til Semuc Champey ved 10 tiden. Så ved å vente til de hadde kommet blir det litt færre biler å møte på disse smale grusveiene.

Eneste uventede som skjedde i dag var at etter vi kom tilbake på asfalten var John uheldig i en sving å gikk i bakken. Hva som egentlig skjedde vet vi ikke, men asfalten var vår å det kan ha vært noe olje eller diesel søl som gjorde at bakhjulet plutselig slapp. Det endte med at sykkelen og John skled sidelengs gjennom svingen men heldigvis kom ingen biler i møte. Jeg kjørte bak å hadde såpass avstand at jeg klarte fint å unngå å kjøre på sykkelen og John. John var like hel og bortsett fra at høyre sidekoffert hadde fått seg en skikkelig smell var også sykkelen like hel.

Jeg laster ikke opp noen bilder av dagens tur siden vi kjørte samme veien for noen dager siden i motsatt retning, men laster like vell opp en liten video.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..