21 Oktober 2012

Med sykkel nr 3 parkert i garasjen på lørdag kveld ble det trangt. Søndagen måtte derfor brukes til og få orden på logistikken. Ett par parkeringsalternativer ble forsøkt. Her står Warrior’n parkert bak Octavia’n og så var planen og ha de 2 BMW’ene mellom bilene.

Parkeringslogistikk: Yamaha RoadStar XV1700 Warrior, BMW F650GS Dakar og BMW F800GS Trophy

Men til slutt endte jeg opp med å parkere Warrior’n bak Octavia’n siden denne bilen alltid må rygges inn. Foran X-Trail parkerte jeg F800GS Tropye’n på midtstøtta og i mellom bilene ble Dakar’en parkert.

Parkeringslogistikk: Yamaha RoadStar XV1700 Warrior, BMW F650GS Dakar og BMW F800GS Trophy

Siden jeg bare hadde fått kjørt 60-70 mil denne helgen klarte Jonny og lure meg ut på en liten søndagstur også.

Søndagstur med BMW F800GS Trophy og Honda Africa Twin

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F650GS Dakar SOLGT, BMW F800GS Trophy, Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..