22 Oktober 2012

Facebook kan brukes til så mangt. F.eks. finne ut hva forskjellen på BMW F800GS standard, BMW F800GS Triple Black og BMW F800GS Trophy egentlig er. Dette var jeg nemlig ikke 100% sikker på når jeg kjøpte min BMW F800GS Trophy 2012 modell.

BMW F800GS Triple Black og BMW F800GS Trophy er altså de 2 Special Edition modellene av F800GS og årsaken til at BMW F800GS Trophy er litt dyrere enn de andre er at denne modellen kommer med følgende ting som standard: engine guard, hand guard, special colors and wider foot pegs.

Informasjonen er fra Facebook, så jeg skal ikke påstå at dette er den hele og fulle sannheten, men det må vell være noe sannhet i dette.

Ingen av modellene har midtstøtte men det hadde heldigvis min når jeg kjøpte den pluss at BMW sin originale batteri vedlikeholdslader fulgte med.

BMW F800 GS Trophy sin originale batteri vedlikeholdslader

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F800GS TrophyLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..