20 Oktober 2012

Ja da er dagens transport etappe unnagjort. Plukket opp min nyerverede BMW F800GS Trophy 2012 modell i Stavanger i går fredag den 19., overnattet og reiste hjem igjen i dag. Dagen begynte med regn og vind. Det var aldri skikkelig striregn, men det var vått i luften hele veien sydover langs kysten. Hadde en avtale med Jonny som skulle kjøre meg i møte, og første avtale var at vi skulle ringes kl12. Så da ble det en pause i ett busskur 🙂

BMW F800GS Trophy 2012

Men når jeg ringte til Jonny var det ingen som svarte. Så jeg sendte en sms og avtalte nytt klokkeslett og dro videre sydover. Det hadde gått tregt de første timene så når trafikken roet seg åpnet det seg muligheten til og spise noen mil med litt mer pådrag, men det skulle bli dyrt. Plutselig spratt det en politi ut fra ett busskur og sto mitt i veien og vinket meg inn til siden. 4900kr og 3 prikker ble resultatet av den samtalen. Trøsten får være at jeg hadde klart og prute 8000kr på sykkelen, så sånn sett så er det selger av sykkelen som betaler boten hehe.

I Kr.sand fikk jeg omsider kontakt med Jonny. Han hadde snudd etter Sandefjord ett sted. Da hadde han kjørt i regnvær hele turen sydover og var blitt skikkelig våt. I tillegg var telefonen blitt våt og dermed var det umulig og få kontakt for å bestemme hvor vi skulle møtes. Så Jonny snudde og kjørte i regnvær hele veien hjem igjen også.

Selv var jeg litt mer heldig. Når jeg kom til Kr.sand hadde det sluttet og regne, så hele veien hjem til Mogreina kjørte jeg på våte veier men uten regn. Bortsett fra at jeg var blitt våt på beine var jeg like tørr etter over 60 mil på veien. Temperaturen lå på 8-9 grader hele dagen.

Pga våt asfalt hele dagen fikk kjeden litt olje under veis også.

BMW F800GS Trophy 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..