MC tur til Jotunheimen Del 1

Dermed klarte vi en tur til over fjellet på 2 hjul før vinteren kom. Distansen ble 11-1200 km fordelt på 6 dager så det var ett rolig tempo.

Målet var at Nina skulle få litt mengdetrening på 2 hjul før oppkjøring om noen uker, så dermed bestemte vi oss for å kjøre en tur til Jotunheimen. Sykkelen ho har kjøpt seg er en Honda XL700V Transalp 2012 mod.

HONDA XL700V TRANSALP

 

Første etappe gikk til Lærdal hvor vi overnattet på Lærdal Ferie og Fritidspark.

Lærdal Ferie og Fritidspark
Lærdal, Norway

 

Videre gikk turen på Tindevegen som går fra Øvre Årdal til Turtagrø i Luster kommune. Temperaturen var nede i 1 1/2 gr på det kaldeste så regntøy og hansker var på hele turen. Høyeste punktet vi kjørte var 1315 m.o.h. og det koster 80 kr i bompenger pr mc 😦 Men det er korteste avstand mellom Sognefjorden og Jotunheimens tinder så det er bare å bite i det sure eplet å betale 🙂

Tindevegen, Norway
Tindevegen, Norway

 

Det var meldt skikkelig drittvær på Vestlandet så målet var å komme seg over fjellet og finne oppholdsvær.  Selv om det hadde regnet det først døgnet vi hadde vært på veien hadde det ikke regnet mer enn at vi like vel klarte å holde oss tørre. Dermed gikk kjøringen greit selv i de verste hårnålsvingene for ferskingen som var ute på sine første mc tur 🙂

Tindevegen, Norway

 

Vell fremme i Tessand som ligger rett i nærheten av Vågåmo booket vi oss inn hos Vidar som driver med utleie av elektrisk stisykkeler. Bike & Hike stilte derfor med sykler og guide slik at vi fikk oss en rundtur på noen av de mange flotte sykkelveiene her i Jotunheimen.

Bike&Hike Jotunheimen

Eek Adventure (15_2)

 


 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..