5 av årets turer i USA gjennomført

Da er tur nr 5 i USA i sommer ferdig. Det har blitt 2 turer på Route 66, 2 stk Wild West turer og 1 West Coast tur med fantastiske folk på alle turene.

Eek Adventure

 

Til sammen er det blitt ca 25.000 km på veien i USA i sommer.

Eek Adventure

Hvis alt går etter planen gjenstår nå bare en Coast2Coast tur i oktober.

Eek Adventure

Så blir det en pause til New Zealand i januar………………

New Zealand Roundtrip
New Zealand Roundtrip

….. og muligens Argentina – Chile – Argentina i mars.

Argentina

 

Selv om man har vært de fleste steder tidligere er det like vell nye opplevelser. På bildet under f.eks. vises Grand Canyon dekket av røyk pga en stor skogbrann som har vært ute av kontroll i ett par uker.

Eek Adventure

Og selv om bildet ikke viser det, var solnedgangen denne dagen helt utrolig. Muligens pga røyken i luften fra skogbrannen ble solen og himmelen utrolig rød. Dessverre klarte jeg ikke å få knipset et bildet som viser det men…… bedre lykke neste gang 🙂

Eek Adventure

 

Og folkene man møter lærer man seg å sette pris på. Vennskap blir skapt og selv om noe er «skuespill» ovenfor kundene har man via dialoger før og etter besøket skapt en relasjon.

Eek Adventure visit Harley

 

Man ønsker selvfølgelig å skape en så god opplevelse som mulig for kundene men visse ting rår man ikke over. Været i Williams – Flagstaff f.eks. er ikke så lett å kontrollere.

Eek Adventure
Eek Adventure
Eek Adventure

 

Og noen kunder lurte nok når politiet dukket opp for å eskortere oss ut av en av byene vi hadde tilbragt natten. Artig å arrangere ting som kommer uventet på kundene 🙂

Eek Adventure
Eek Adventure

 

En annen positiv overraskelse er selvfølgelig når vi spiser en lunch ute på en ranch i New Mexico.

Eek Adventure

 

JoyRides gir sine kunder mange gode opplevelser og det er en fornøyelse å bringe JoyRides sine kunder fra start til mål uansett hvor turen går. Samarbeidet mellom Eek Adventure og JoyRides fungerer bra selv om det selvfølgelig alltid er forbedringspotensiale hos begge parter.