Seattle – San Francisco

Da er distansen fra Seattle til San Francisco unnagjort og nå gjenstår bare distansen ned til San Diego. Turen ut til Cape Flattery var verdt de 900 meterne man måtte spasere gjennom skogen for å komme ut til utkikkspunktet. Mektig

Cape Flattery,
Cape Flattery,
Cape Flattery
Cape Flattery
Cape Flattery
Cape Flattery

 

Og turen videre sydover kjørte jeg sammen med Terje i 2015 og selv om jeg ikke kjente igjen hver eneste sving, kom jeg stadig vekk til steder som jeg kjente igjen. Men Oregon Dunes hadde vi ikke stoppet å sjekket så det var noe nytt for meg også.

Oregon Dunes
Oregon Dunes

Men havutsikten har ikke endret seg dramatisk.

pacific hwy 1
Pacific hwy 1

Men å kjøre gjennom ett tre i Redwood Forest var ett høydepunkt for meg. Man føler seg rimelig liten 🙂

Redwood Forest, drive thru tree

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USAStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..