Da er det på tide med en ny tur. Seattle – San Diego

Torsdag 12. juli går flyturen til Seattle for å hente ut en Harley Davidson Ultra Glide (regner jeg med).

2017-Harley Davidson Electra Glide Ultra Classic

Veien som skal kjøres kalles ofte Pacific Coast Highway, All-American Road, California State Route 1, eller rett og slett Highway 1. Veien går fra Seattle i delstaten Washington, videre gjennom delstaten Oregon og ender opp i San Diego i California.

Seattle ligger bare ca 15 mil syd for grensen til Canada og San Diego ligger så nærme Tijuana i Mexico at du omtrent kan kaste stein over grensen. Så i praksis kjører man USA på langs med utsikt til stillehavet på sin høyre side mer eller mindre hele tiden. Vi skal bruke 16 dager på turen som inkluderer 2 dager i Seattle, 1 dag i San Francisco, 1 dag i Los Angeles og 2 dag i San Diego uten kjøring.

Pacific hwy 1

 

Gleder meg til flere slike utsiktspunkter i løpet av de neste ukene 🙂

Golden Gate Bridge, San Francisco
Bixby Creek Bridge

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USAStikkord, , , , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..