Tur til Cape Flattery i sommer

Om noen få dager går turen til USA igjen og da skal bl.a. Cape Flattery besøkes. Jeg har vært i Deadhorse / Prudhoe Bay som er USA og Amerikas nordliste punkt man kan kjøre til. Jeg har vært i Ushuaia som er Syd Amerikas sydligste punkt. Jeg har vært flere ganger på Key West i Florida som er USA sitt sydligste fastlandssted og nå skal jeg altså til Cape Flattery som er USA Nord Vestligste fastlandspunkt hvis man ikke regner med Alaska besøkes. Det er bare ett sted som ligger lenger Vest i de såkalte ‘lower 48 states’ og det er Cape Alava.

Så vidt jeg vet ligger Cape Alava bare 110 meter lenger vest enn Cape Flattery men man må gå 5 km for å komme til Cape Alava så Cape Flattery er helt klart det Vestliste punktet i Nord Vest av ‘the lower 48’ som man kan kjøre til.

Alltid gøy å besøke nye steder. Gleder meg 🙂

 

Deadhorse, Alaska
Deadhorse, Alaska
Ushuaia, Tierra del Fuego , Patagonia
Ushuaia, Tierra del Fuego , Patagonia
Key West, Florida
Key West, Florida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..