Tur til Cape Flattery i sommer

Om noen få dager går turen til USA igjen og da skal bl.a. Cape Flattery besøkes. Jeg har vært i Deadhorse / Prudhoe Bay som er USA og Amerikas nordliste punkt man kan kjøre til. Jeg har vært i Ushuaia som er Syd Amerikas sydligste punkt. Jeg har vært flere ganger på Key West i Florida som er USA sitt sydligste fastlandssted og nå skal jeg altså til Cape Flattery som er USA Nord Vestligste fastlandspunkt hvis man ikke regner med Alaska besøkes. Det er bare ett sted som ligger lenger Vest i de såkalte ‘lower 48 states’ og det er Cape Alava.

Så vidt jeg vet ligger Cape Alava bare 110 meter lenger vest enn Cape Flattery men man må gå 5 km for å komme til Cape Alava så Cape Flattery er helt klart det Vestliste punktet i Nord Vest av ‘the lower 48’ som man kan kjøre til.

Alltid gøy å besøke nye steder. Gleder meg 🙂

 

Deadhorse, Alaska
Deadhorse, Alaska
Ushuaia, Tierra del Fuego , Patagonia
Ushuaia, Tierra del Fuego , Patagonia
Key West, Florida
Key West, Florida

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USAStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..