Dag 7 i Alaska. Snart på vei ut av Deadhorse

Endelig skjer det noe. Veien er fortsatt stengt å alle sier at det vil den være i 1 til 2 uker til. Så i stede for å bruke 113 USD på hotell her i Deadhorse fant vi ut at vi like gjerne kunne frakte sykklene og oss selv med fly til Anchorage.

Det er selvfølgelig litt nedtur at vi ikke fikk kjørt fra topp til bunn av Amerika, men vi fikk i alle fall kjørt opp hit så distansen er sånn sett utført. Å dette ville nok også være den eneste mulighet hvis vi ska kunne møte Terje i Seattle den 4. juni.

Hadde vi bare kommet en dag tidligere hadde mest sannsynlig dette problemet aldri vært ett problem men sånn er noen ganger livet.  Men det er faktisk ikke det eneste dumme vi har klart å gjøre disse dagene.  Dummheten står i kø 🙂 I går fant vi ut at HVIS veien plutselig skulle åpne ville det være lurt at vi hadde full tank på sykkelen og reserve kanna.  Så dermed dro vi å fylte opp. Siden vi nå i dag atter en gang fikk bekreftet at veien ville være stengt på ubestemt tid tid måtte vi kvitte oss med all bensinen for å kunne flyfrakte sykklene.

image

I tillegg hadde vi fått beskjed om at det var vanskelig å få billetter på mandager så vi ba om å få rommet ett døgn til. Når syklene var ferdig sjekket inn gikk vi for å bestille billetter til oss selv. Da viste det seg at vi enten måtte fly i kveld eller sent i morgen kveld. Dermed endte vi opp med å bestille billetter til i kveld.

image

Så får vi bare håpe at syklene også blir sendt i kveld. Pga vei problemet er det mye cargo som skal sendes så hvis de ikke blir sendt  i dag blir de ikke sendt før på onsdag kveld.

image

Utfordringer er til for å løses 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..