Dag 10 i Alaska. Nytt håp :-)

10Julie fra Northern Air Cargo ringte i dag. I følge henne skulle det finnes kasser i Barrow (Utqiaġvik) …………….

image

……………de kunne ta med til Deadhorse slik at de kan frakte syklene fra Deadhorse til Anchorage.  Hvorfor de skulle ha kasser i Barrow som er en plass helt på nord/vest spissen av Alaska og som bare har noen få mil med vei uten forbindelse med Dalton Hyw  eller andre veier er for meg litt uforståelig. Men de har sikker en del snø-skutere og ATV’er. Mulig de kan bruke en slik kasse.

Ellers så skjer det ikke så mye.  I natt delte vi rom med 2 stk fra Colombia.  Han ene bor i Colombia og han andre i syd California.  Jeg fikk kontakt informasjon til begge to så når/hvis jeg er i nærheten har jeg ett sted å slå meg til ro for en natt eller to. De skulle klatre i   Mount McKinley i ca 1mnd før de dro sydover igjen.

Jeg synes jeg har alt for mye bagasje med meg på tur men fjellklatre må virkelig drasse med seg mye rart 🙂

Dagens eneste gjøremål utover de vanlige tingene har ellers vært å flytte tilbake til rom 106. Stedet er greit nok men de som sitter å håndterer bookingen trenger enten kurs eller ett bedre verktøy. Lurer på om jeg skal ta på meg jobben mot gratis overnatting 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..