Dag 1 i Alaska. Fremme i Anchorage

Skifte av fly på Keflavik gikk greit, og det å komme seg gjennom kontrollen med fingeravtrykk, foto etc på flyplassen her i Anchorage gikk også grei. Fikk tak i en taxi å 10 minutter etterpå var jeg framme på Qupquqiag Inn. Ikke det mest fancy hotellet i byen men det har vegger, tak og seng og da er jeg fornøyd.

img_0007

Nabolaget er nok litt slitent, men var nettopp ute å gikk meg en tur for å få meg litt mat og alle er trivelige og blide. Gikk gjennom noen bakgater på vei hjem å der satt det klynger med folk langs fortauet bortover å koste seg med noe godt å drikke. Altså ett sosialt nabolag 🙂

Men nå blir det tidlig kveld. Er snart ett døgn siden jeg sto opp å det ble ikke mer enn 30 minutter søvn på flyet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..