Dag 8 i Mexico Loreto – La Paz

2015-08-15-10_13_47-Start

Kjørte fra Loreto til La Paz i dag.

Loreto Baja Mexico
Loreto Baja Mexico

Det er en distanse på 350 – 360 km å temperaturen lå på 35 – 40C. Jeg møtte blant annet ett par fra Sveits som hadde samme destinasjon som meg som mål for sin tur. De hadde startet på østkysten av Canada og var nå også på vei til La Paz for å ta fergen inn til fastlandet.

Baja Mexico
Baja Mexico

De kjørte en Honda Transalp og dette var den andre langturen de var på. Første turen hadde gått fra Sveits til Asia.

Baja Mexico Honda Transalp
Baja Mexico Honda Transalp

Både de og jeg var nødt til å kjøre en omvei på grunn av at noen av en eller annen grunn hadde funnet ut at de skulle blokkere veien, Hvem som gjorde det skal være usagt, men de hadde rigget seg godt til og sperret veien bl.a. med 2 store paviljonger. Politiet var der men de gjorde ingen til for å fjerne de som blokkerte veien, men derimot fortalte de meg at hvis jeg fulgte etter bilen foran meg som holdt på å snu kunne jeg klare å komme rundt hindringen. Dermed ble det gjort.

Baja Mexico
Baja Mexico

Resten av dagen gikk med til å nyte fredfulle veier i litt varierende omgivelser. Alt fra svingete veier opp gjennom fjellene til lange sletter i flate omgivelser.

Baja Mexico
Baja Mexico

Var fremme i La Paz ved 4 tiden og ble positivt overasket. Dette var en havneby jeg kunne levd i en stund. Selv om det er varmt og luftfuktigheten er høy er kveldene litt mer kjølig enn jeg har vært vant med i det sist. Tipper temperaturen var nede i 25 grader når jeg var ute å ruslet en tur etter mørkets frembrudd. Her jeg er er det rent og ryddig, prisene er ikke så ille, og folk snur seg ikke bort når de ser en gringo i frykt for å snakke Engelsk

2015-08-15-10_16_22-Stop

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..