Dag 41 i Mexico. Turist i Mérida

Siden dette er min private blogg som brukes som en dagbok for min egen del, å som andre kan lese hvis de vil oppdaterer jeg bloggen med hva jeg vil når jeg vil. For øyeblikket kjeder jeg meg litt å dermed må jeg ha noe i finne på 🙂

Kvelden i går ble bl.a. brukt til å vaske klær………………..

Mérida Mexico
Mérida Mexico

Å ellers bare nyte kvelden her på hotellet. Det ble ikke noe nattbad selv om det var fristende.

Mérida Mexico
Mérida Mexico

I dag tok jeg en taxi ned til området hvor det skulle være litt action i forbindelse med feringen. Jeg overlater til videoen å vise hvordan det var 🙂

Ellers så tittet jeg litt på statistikken for bloggen i dag å det er gledelig og overraskende mange som fortsatt besøker denne siden. Siden jeg landet i Anchorage i mai, har nesten 22.000 klikket rundt på bloggen min. Dvs. ca. 170 pr. dag noe som er langt over gjennomsnittet for når jeg ikke er på tur. Jeg får meldinger via forskjellige kanaler om at de setter pris på teksten, bildene og videoene å det er jo gøy. Hadde jeg skrevet om mat eller mote hadde det vell vært 22.000 klikk pr dag, men det er tross alt oppdateringen for min egen del og for familien sin del som er motivasjonen til å lage disse innleggene å ikke antall besøk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..