Dag 36 i Mexico. Acayucan – Palenque

2015-09-13-12_10_55-My-Adventures---My-Adventures

Dagen i dag skulle være en transport etappe til Palenque å det ble en kjedelig dag på kjedelige veier. Det eneste «spennende» som skjedde i løpet av dagen var at sykkelen rundet 60.000km. Dvs at sykkelen nå har gått ca 1/2 parten av sine km på Nord Amerikansk grunn. Å enda har jeg ikke begynt på Mellom Amerika og Syd Amerika 🙂

Kom omsider til Palengue å booket inn på samme hotell som Nina og jeg var på i 2011. Hotel Ciudad Real. Bortsett fra menneskene man treffer å snakker med i løpet dagen har det ikke skjedd noe spennende men gleder meg til å rusle rundt i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..