Dag 34 i Mexico. Turist i Veracruz

Når jeg våknet å så bilder på Facebook at Motopits holdt på å vaske sykkelen min forsto jeg at sykkelen var klar og var blitt renere enn den hadde vært på lenge. Selv bakfelgen var helt ren 🙂

BMW F800GS Motopits Veracruz
BMW F800GS Motopits Veracruz
BMW F800GS Motopits Veracruz
BMW F800GS Motopits Veracruz
BMW F800GS Motopits Veracruz
BMW F800GS Motopits Veracruz

Jeg bestemte meg for å gå opp til Motopits fra hotellet.

Hotel Real Del Mar Veracruz Mexico
Hotel Real Del Mar Veracruz Mexico

Det skulle bare være 1,7km i følge Google Maps men etter å ha gått lengre enn langt, stoppet for å kjøpe solbriller og 2 ganger for å kjøpe drikke stoppet jeg omsider en taxi. Jeg betalte like mye for denne turen som jeg betalte når jeg tok taxi til hotellet i går 🙂 Dvs. 40 pesos (ca 20kr) så jeg kunne like godt tatt taxi fra hotellet men da hadde jeg ikke fått meg denne spaserturen gjennom mange av Veracruz sine gater.

Vell fremme hos Motopits sto sykkelen klar på utsiden av verkstedet nyvasket og fin.

Motopits Lago Veracruz Mexico
Motopits Lago Veracruz Mexico

Så turen takk til Rafael Lago.

Motopits Lago Veracruz Mexico
Motopits Lago Veracruz Mexico

Å resten av gjengen som jobber hos Motopits. Alle sammen ytet god service.

Motopits Lago Veracruz Mexico
Motopits Lago Veracruz Mexico

Jeg tok en prøvetur å observerte bl.a. at jeg plutselig hadde mye høyere bakbrems pedal enn jeg hadde hatt på lenge. Jeg hadde bedt Rafael om å skifte bremseklosser selv om dette strengt tatt ikke var nødvendig, men med nye bremseklosser har jeg klosser resten av turen regner jeg med, å de gamle klossene som ikke var utslitt tok jeg derfor med meg. Dermed har jeg reserve hvis det skulle bli nødvendig.

Jeg syntes fortsatt at styringen var litt merkelig så etter å ha kjørt tilbake til hotellet tok jeg meg en lengre tur for å sjekke ut att alt var ok. Det jeg merket var at siden jeg har kjørt med disse styrelagrene over lengre tid hadde jeg lagt meg til en kjørestil som kompenserte for de dårlige lagrene. Så etter noen minutter på sykkelen igjen begynte jeg å venne meg til hvordan det egentlig var å kjøre en F800GS med nye skikkelige lagre.

Etter en liten siesta ble det en liten ettermiddags tur for å titte litt å ta noen bilder.

Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico
Veracruz Mexico

Jeg hadde egentlig tenkt å kjøre videre til Oaxaca, men siden Nina og jeg var der i 2011 dropper jeg Oaxaca denne gangen så turen i morgen går i retning av Palenque. Vi var der i 2011 også men dette stedet er så mektig at jeg må bare se det en gang til. Det er 61 mil til Palenque så det tar nok ett par dager før jeg er der. Mulig jeg bl.a. stopper ved……… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..