Dag 26 i Mexico Zacatecas – Guanajuato (trodde jeg)

2015-09-02-11_22_58-My-Adventures---My-Adventures

Forlot Zacatecas og var forberedt på en transport etappe på 350 km. Jeg tok enkleste vei i dag å det vil si motorveier av forskjellige kvaliteter. Den nyeste var ikke en gang på gps’en og de andre var også relativt bra. Så det ble veier med både 2 og 4 filer i løpet av dagen.

Griser på sin siste tur
Griser på sin siste tur

Ved ett sjekkpunkt ble jeg vinket til side. Det var selvfølgelig etter at jeg hadde dratt forbi x antall lastebiler og busser, så mens jeg sto der å snakket med de uniformerte kom selvfølgelig alle jeg hadde kjørt forbi å kjørte forbi meg igjen.

Men som sagt, planen var å kjøre til Guanajuato. Når du slår inn Guanajuato på gps’en får du treff og dermed sjekket ikke jeg noe mer. Til info kan jeg da fortelle at det finnes både en by og en stat som heter Guanajuato. Så gps’en tok meg til delstaten Guanajuato og turen endte opp i byen Villagrán. Hvorfor gps’en gjorde dette vet jeg ikke for gps’en har fungert meget bra hele tiden, men heretter får jeg sjekke litt mer nøye.

Så i morgen går turen 100 km nordover igjen til byen Guanajuato, hvor jeg sikkert også treffer Dennis og Ryan som jeg traff 2 ganger på Baha. Jeg fikk melding fra de i dag om at de er i Guanajuato og skal bli der en dag til.

Når man tilbringer dagen på en motorvei er det ikke så mye mer å fortelle men jeg filmet litt når jeg forlot Zacatecas og når jeg kom til Guanajuato så de som er spesielt interesserte kan jo titte på den.

PS: Villagrán er også en flott plass så det er verdt ett besøk. Selv trives jeg best i gatene rundt plaza’ene i slike byer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..