Oppsummering Colombia

Jeg lovet meg selv at jeg skulle lage oppsummering video for hvert land jeg besøkte og her kommer videoen fra Colombia. Colombia er en vakkert land og det var ikke lett å redusere over 8 timer med video ned til under 15 minutter. Mesteparten av videoene jeg har er fra de flotte svingete veiene oppe i fjellene, noe fra de største byene, kaffe plantasje områdene etc. Så her kommer altså en liten oppsummering fra Colombia.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..