Dag 5 i Nicaragua. Granada – San Juan del Sur

2015-10-29-11_40_51-My-Adventures---My-Adventures

Å skrive krever energi, så når jeg er lat (som i dag) nøyer jeg meg med noen få ord pluss ett par videoer. Det er mye enklere å dere som vil se litt av det jeg ser langs veien får en liten smakebit.

Kort fortalt kan jeg si at jeg kjørte ca 100 km i dag. Ca. halvveis tok jeg igjen ett regnvær å tok derfor en pause. Vell fremme i San Juan del Sur kjørte jeg litt rundt før jeg slo meg til ro på en billig og grei plass. I ettertid har jeg lest på nettet at noen opplevde å bli ranet på dette hotellet mens de lå på rommet å sov, men det er ett år siden å hvem vet hva den egentlige historien var.

Etter en middag på en strand restaurant tok jeg en liten spasertur på stranden. Å så begynte det å regne så det var bare å søke ly. Jeg hadde gått slik at jeg var rett ved hotellet igjen så enkleste løsning var å stikke opp på rommet igjen.

Visse ting må gjøres hver eneste dag når man skal på veien. Jeg kunne selvfølgelig tatt ut innerveskene fra koffertene men synes dette er mer styr enn å ta av hele kofferten. Så hvis noen ikke skulle vite hvordan en hverdag for en reisende fant fungerer når man skal pakke sykkelen er svaret her 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..