Dag 3 i Nicaragua. León – Granada

For en som tidligere har eid 3 stk Ford Granada, må man selvfølgelig gjøre ett stopp i Granada 🙂 Kjørte derfor fra Leon med litt tørr gana og litt tungt hode etter en liten byrunde kvelden før. Temperaturen lå på langt over 30C så det ble en svett dag i sadlen. Dagens etappe skulle bare være på ca 130 km så vi tok det med ro, men like vell klarte John å bli stoppet av politiet. Årsaken er fortsatt litt usikkert, men jeg misstenker at det var pga at han kjørte forbi en moped på høyre side rett før politi kontrollen. John som snakker relativt bra Spansk, kunne plutselig ikke ett eneste ord Spansk å forsto ingen ting når de forlangte 100$. Så etter litt styr viftet de han videre.

Vell fremme i Granada fant vi oss ett flott hotell med AC og svømmebasen til 21$. I morgen reiser John videre for å treffe sin far som kommer med fly fra USA (med nye dekk). I løpet av 5 1/2 mnd på veien har jeg kjørt sammen med John i ca 2 mnd. Om vi noen gang treffes igjen er uvisst, men verden er liten så hvem vet. Adiós amigo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..