Dag 17 og 18 i Argentina, Buenos Aires

De 2 siste dagene her i Buenos Aires har stort sett blitt brukt til å forberede hjemreisen. På mandag formiddag reiste jeg til Dakar Motor for å få instrukser om videre prosess. Tilbake på hotellet pakket jeg om bagasjen slik at bare mc relaterte ting lå i koffertene på sykkelen. All annen bagasje må jeg ta med meg selv (2 bager). Heldigvis kunne mc klærne, hjelm og støvler sendes sammen med sykkelen.

Tirsdag reiste jeg til flyplassen for å levere sykkelen. Når jeg kom dit dukket også en kar fra Seattle opp som også skulle levere sin sykkel. Han tok noen bilder så det kan hende det kommer noen etter hvert.

Jeg skal selvfølgelig forsøke å lage en film når jeg kommer hjem, men klarte ikke å dy meg for å lage en liten snutt fra det jeg mener er første dagen i Nevada.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..