Dag 10 i Chile. Santiago (Hostal Casa Matte) – Los Angeles

Tak terrassen på Hostal Casa Matte Santiago de Chile.

Hostal Casa Matte Santiago de Chile
Hostal Casa Matte Santiago de Chile

 

Utsikten er ikke spektakulær men området er stille og rolig og like vell sentralt.

Hostal Casa Matte Santiago de Chile
Hostal Casa Matte Santiago de Chile
Hostal Casa Matte Santiago de Chile
Hostal Casa Matte Santiago de Chile

 

Jeg hadde mange pauser i løpet av dagen. Stoppet, fant frem stolen og boken og slappet av ca hver 100 km. Klokka ble derfor over 8 om kvelden før jeg var fremme.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

Med 3 dager langs denne veien som inneholder 4-5 bompengestasjoner som koster 700 peses pr. passering blir det mye småpenger i lomma. Jeg klarte å bruke mye av de ved ett par stopp men tenkte jeg skulle bruke resten når jeg stakk i butikken om kvelden etter å ha sjekket inn på hotellet. Personen foran meg i butikken hadde en fullstappet handlevogn og slapp meg derfor forbi siden jeg bare hadde ett par småting i neven. Jeg tenkte derfor at jeg skulle være hyggelig tilbake og ikke oppholde kassen for lenge med å stå å telle småpenger. Endte derfor opp med å betale med en 10.000 lapp og endte opp med enda mer småpenger enn jeg hadde kommet inn i butikken med 😦 Jaja, blir vell kvitt de igjen.

Pesos
Pesos

 

En kommentar om “Dag 10 i Chile. Santiago (Hostal Casa Matte) – Los Angeles”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..