24 Oktober 2012

Hvis ikke snøen er kommet på lørdag kjøres F800GS’en bort i verkstedet til Terje for vinterlagring. Der vil den stå tørt og godt og samtidig blir det verkstedskveld hver tirsdag. Sykkelen er jo speller ny så det er jo ikke behov for reparasjoner, så den mekkingen som evt. vil skje der borte vil være og stæsje den med nytt utstyr. Med F800GS’en ute av garasjen blir det også lettere og få opp arbeidsbenken når dette er ett nødvendig behov.

Warrior’en skal jo demonteres ganske mye så derfor ønsket jeg og beholde den her hjemme i vinter slik at jeg har mulighet når som helst til å stikke ut i garasjen og holde på. At den står stabilt er også viktig siden mye av det jeg skal gjøre handler om at store tyngre deler skal demonteres. Da er det viktig at den ikke tipper forrover eller bakover når vekten på sykkelen endres. Både pga dette og pga stabiliteten ønsket jeg ikke å bruke garasjejekken, så dermed var det og finne frem jekken, løfte opp sykkelen og bygge innunder med heller. Dermed står den stabilt og trygt og plassert slik at vi begge kommer oss ut av bilene uten problemer.  Fysisk sperre på gulvet er lagt ut og i tillegg er laseren i taket justert slik at vi er sikker på at man ikke kjører bilen så langt frem at den treffer sykkelene.

BMW F650GS Dakar, Yamaha RoadStar XV1700 Warrior og BMW F800GS Trophy

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F650GS Dakar SOLGT, BMW F800GS Trophy, Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..