25 Oktober 2012

Ja da var første byggekvelden over. Dvs så mye bygging ble det ikke men heller demontering. Første aktivitet er og demontere alle deler som skal lakkeres hos Camillas MC Dekor. Neste aktivitet blir å demontere bakhjul og svingarm. Så får jeg ta av dekket fra felgen og sende felg pluss svingarm til bearbeiding. Planen er å breie ut felg og svingarm fra 200 som er standard til 260 eller 280.

Så sånn så sykkelen ut før jeg begynt i kveld…………………..

Yamaha RoadStar XV1700 Warrior klar for demontering

…………… og slik så den ut når jeg ga meg.

Yamaha RoadStar XV1700 Warrior delvis demontert

Så dermed er i alle fall noen av delene som skal lakkeres klar for overlevering når den tiden kommer.

Yamaha RoadStar XV1700 Warrior parts

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..