På tide å jobbe litt

Da er det på tide å reise på jobb igjen. Denne gangen er det Coast to Coast som skal kjøres. Dvs en tur fra Los Angeles til Orlando pluss en ferieuke i Florida når turen er over.

Det er mange 0kunder på denne turen så planen er å ha en bemanning på 3 personer. 1 turleder på mc foran og 2 personer i følgebilen. Foreløpig plan er at jeg skal kjøre følgebilen. Kan være jeg tar en sykkel og kjører swiper hvis det skulle vise seg at det blir vanskelig å holde gruppen samlet.

Det blir 4. gangen jeg kjører kyst til kyst i USA men jeg har bare kjørt denne distansen 1 gang tidligere og da var det i motsatt retning.

Håper på fint vær og en kjekk tur. Snakkes 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USA, UncategorizedLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..