BMW F800GS vs Honda XL700V Transalp

Bikez.com har en side som viser ratings som er gitt til de forskjellige motorsykkelmerkene.

Den røde streken viser Honda Transalp og den blå viser BMW F800GS. Den grå streken for tilsvarende sykler på markedet og den svarte er for motorsykler generelt. BMW F800GS vinner de fleste tingene både over Honda Transalp og andre merker, men det som er litt artig er å registrere at Honda ligger høyere en BMW F800GS når det gjelder Touring capabilities. I tillegg er det lavere kjangs for ulykker i følge denne testen hvis man kjører Honda Transalp.  🙂 Og det er vel nettopp disse 2 tingene som faktisk betyr noe?

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Honda XL700V TransalpLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..