Valley of Fire Hwy

Fortsatt på veien her i USA. Kartet nederst på fremsiden av bloggen viser til en hver tid hvor jeg er (sånn ca), men jeg viser like vell ett print screen av kartet her.

Reisekart 2018

Mange spennende steder er besøkt men siden jeg har vært alle disse stedene tidligere blir det ikke til at jeg nevner de her på bloggen flere ganger. Men i dag kjørte jeg en vei jeg ikke har kjørt tidligere. I stede for å kjøre transport etappen på I-15 inn til Las Vegas slik vi bruker å gjøre, kjørte jeg en vei som jeg ble anbefalt av ei dame oppe i Kanab som hadde en mann som jobbet som tur guide.

I løpet av sommeren har jeg kjørt langs den Mexicanske grensen, sett Imperial Sand Dunes, beskuet Oak Creek Canyon, spasert rundt i gatene i Sedona, vært i Grand Canyon, Monument Valley, Glen Canyon, Goblin Valley, Horseshoe Canyon, Dixie National Forest, Zion National Park, Escalante Staircase, Bryce Canyon, Death Valley, Mono Basin Lake, Tioga Pass, Yosemite National Park, kjørt over Golden Gate og mange andre flotte steder så jeg var spent på om Valley of Fire faktisk kunne få meg til å løfte øyenbrynene. JA, det var en fantastisk ny opplevelse. Valley of Fire Hwy sto til forventningene. Bildene ble ikke like flotte som naturen i virkeligheten var men……….. de som ikke har vært der får i alle fall ett lite inntrykk.

 

Det første bildet er det ikke jeg som har tatt. Jeg så Elephant Rock men bildet lånte jeg fra nettet. Neste gang klatrer jeg opp å tar bilde selv. Resten av bildene er mine.

Elephant Rock
Valley of Fire
Valley of Fire
Valley of Fire
Valley of Fire

Så for dere som kjører I-15 inn til Las Vegas, sving av på Exit 93 og kjør hwy 169 til dere ser skiltet til Valley of Fire. Det koster 10$, men er verdt hver eneste $.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..