Shopping i USA

Da begynner en nesten 2 mnd tur til USA å gå mot slutten og jeg har faktisk shoppet litt 🙂 Ikke hver gang jeg er på tur at jeg faktisk kommer hjem med noe nytt 🙂

Alle som kjenner meg vet at jeg bruker hatt nesten hver eneste dag. En av mine beste hatter ble borte når kofferten forsvant på vei hjem fra New Zealand tidligere i år, en hatt forsvant i Mellom Amerika når jeg var der og en hatt måtte jeg kaste pga at den rett og slett var «oppbrukt». Alle mine hatter har vært Australske hatter av kenguru skinn men nå……… ja jeg har faktisk kjøpt hatt her i USA av ku skinn. Normalt sett bruker jeg ikke vurdere disse hattene pga at skinnet er for stivt men denne gangen fant jeg en hatt som var myk nok, hadde lav nok pull og smal nok brem.

My hats

 

Og noen dager senere dukket det opp enda en hatt så jeg måtte selvfølgelig kjøpe den også 🙂

My hats

 

Og som ikke det var nok så har jeg t.o.m. kjøpt souvenir for første gang i mitt liv tror jeg. Men for en som er så glad i Utah og Monument Valley måtte jeg bare kjøpe denne steinen.

Monument Valley art

 

Monument Valley
Monument Valley

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..