Nacimiento Fergusson Road

Noen ganger må man improvisere og da kan utfallet bli hva som helst. Denne gangen gikk det heldigvis bra. Dvs. ikke bare bra, men helt topp.

Pacific Coast Highway er fortsatt steng på 1 plass etter jordskredene i 2017, og for at vi skulle få kjøre mest mulig av Pacific Coast Highway valgte jeg at vi skulle kjøre så langt som mulig for så å ta av og kjøre Nacimiento Fergusson Road. Stigningen er på ca 850 høydemeter, veiene er smale og noen steder bare plass til ett kjøretøy, det er flere hundre svinger og ………….. ja det må bare oppleves.

Jeg fant en video på Youtube som viser litt om hvordan veien er.

 

Så for de som er på disse trakter oppfordrer jeg dere til å vurdere denne veien. Den kan være stengt i perioder pga militær aktivitet i området men stort sett er den åpen.

Nacimiento Fergusson Road
Nacimiento Fergusson Road
Nacimiento Fergusson Road
Nacimiento Fergusson Road
Nacimiento Fergusson Road

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USAStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..